❤️ Месецът на любовта е тук! ❤️
🔥 Пазарувай с отстъпки до -50%! 🔥
Назад до РАНИЦИ

ДАМСКИ РАНИЦИ

Разгледайте Дамски Раници от Bagso. Разнообразие от модели. Бърза доставка. Поръчай и плати при вземане. Намаления до 50%.

Няма намерени продукти отговарящи на Вашето търсене!

Дамските Раници – удобството да имаш всичко на една ръка разстояние

-Независимо дали отивате на работа, на разходка, или на пътешествие раницата позволява удобство, без да я носите в ръце, имате лесен достъп до всичките си принадлежности. С множеството джобове и отделения тя е идеална за съхраняване на най-важни ви неща. Можете лесно да поберете телефона, ключовете и портфейла си, като оставите ръцете си свободни, а принадлежностите си в безопасност. Дамските раници разполагат и с удобни презрамки, които могат да се регулират по ваш избор, което ги прави лесни за носене за дълги периоди от време. Този тип аксесоари са чудесен вариант за жени, които винаги са в движение и се нуждаят от надежден и стилен начин за пренасяне на принадлежностите си. Много от дамските раници вече се предлагат в различни цветове, стилове и дизайни. Поради тази причина намирането на перфектната за вас, може да бъде голямо предизвикателство.

-Когато става въпрос за избора на такъв тип аксесоар, има няколко основни неща, които трябва да имате предвид:

1. Помислете за какво ще я използвате. Дали ще я използвате за придвижване, туризъм, или пътуване. Това ще ви помогне да определите размера, от който се нуждаете.

2. Следете за висококачествени материали като кожа и велур, от които са направени раниците.

За намиране на най-подходящата за вас, ние в Bagso предлагаме разнообразие от цветове, модели и дизайни, с цел да можете да изберете тази, която отговаря най-много на личния ви стил.

 

Отзиви

Виж всички
Е Елия Джамбазова
Втора чанта си купувам. Чудесни са, много добро качество. Цветовете са много добре. Прилича на истинска кажа. Щепси купя и други!
Дамска раница със секретно закопчаване - керемидено кафява
Закупен от клиента
НН Нели Ничева
Много доволна! ❤
2 в 1 - Раница и чанта с омекотени дръжки - светло кафява
Закупен от клиента
М Мариана Николова
ЕС Емилия Славчева
За пореден път съм очарована от качеството на продуктите и обслужването! Чантата ми харесва много, цветът е страхотен, а доставката - много бърза! Имам много чанти от магазина и всичките си ги харесвам много! :)
Голяма дамска чанта с регулиращи се дръжки - светло синя
Голяма дамска чанта с регулиращи се дръжки - светло синя Закупен от клиента
За пореден път съм очарована от качеството на продуктите и обслужването! Чантата ми харесва много, цветът е страхотен, а доставката - много бърза! Имам много чанти от магазина и всичките си ги харесвам много! :)
loading...