Назад до Началната страница

Отзиви

В BAGSO, където стилът и качеството са в основата на нашата колекция от дамски чанти, ние ценим прозрачността и искрената връзка с нашите клиентки. Затова с гордост обявяваме, че всички отзиви, които получаваме от вас, скъпите ни клиентки, вече ще бъдат публично достъпни. Тази стъпка е отражение на нашата ангажираност да поддържаме висок стандарт на доверие и откритост.

Посетете раздела по-долу на тази страница, за да разгледате отзивите. Вярваме, че те ще ви осигурят вдъхновение и увереност при избора на идеалната чанта. Вашето мнение и удовлетворение са от съществено значение за нас, тъй като ни помагат да насочваме нашите усилия към предлагането на изискани и качествени продукти. Благодарим ви за доверието и ценната обратна връзка! 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Чантата е страхотна! Дори надхвърли очакванията ми! Кожата е страхотна, изработката е страхотна има много джобове и това е всичко което исках! Много съм доволна и пак бих си купила чанта от вас!!❤️

Пенка Кумчева

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Изключително доволна съм от продукта, който закупих. Кожата надмина очакванията ми! Имат много бързо обслужване. Препоръчвам!!

Юлия Костадинова

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Поръчвам си от вас за пореден път и съм още по-довола от предния! Наистина чантите ви са изключително качествени и на добра цена!

Маргарита Тодорова

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Портмонето, което закупих е много удобно и практично! Кожата е доста качествена и мека! Оправдахте очакванията ми, ще пазарувам отново от вас!

Антония Щерева

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Чантата, която си поръчах, е прекрасна и напълно отговаря на очакванията ми! Доставката беше бърза и точна! Доволна съм и ще продължавам да следя сайта и да си поръчвам продукти с удоволствие! Спечелихте доверието ми!

Ирина Станимирова

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Напълно отговаря на описанието, добро качество на изработка и материали и светкавично бързо изпращане. Перфектни! Благодаря, BAGSO

Адриана Коцева

Оставете своето мнение за Bagso.bg на нашата Facebook страница!

ДК Даниела Кънева
Много съм доволна. Практична и удобна. Благодаря!
Чанта за през рамо с 2 отделения и капак - бежова
Закупен от клиента
СР Светулка Русева
Оценка 5 за всичко!
Голяма дамска чанта тип торба - бяла
Закупен от клиента
МА Мария Асенова
Всичко което съм си поръчала от вас е страхотно. Тази чанта е малка ,но събира доста и е много удобна
Чанта за през рамо с 3 отделения и цветна дръжка - черна
Закупен от клиента
ВУ Виолета Узунова
Напълно са удовлетворени очакванията ми и продуктите са с перфектно качество и вида ,който очаквах Благодаря , че ви има
Луксозна чанта от естествена кожа с 2 дръжки Italina - черна
Закупен от клиента
Комплект от 2 чанти за през рамо от естесвена кожа - черно/синьо
Закупен от клиента
Портфейл за карти с монетник - бежов
Закупен от клиента
Кожен монетник - черен
Закупен от клиента
loading...