Назад до РАНИЦИ

Бели Дамски Раници | Намаления до 50%

Открийте перфектнат за вас Бяла Дамска Раница в Bagso. Разнообразие от модели. Бърза доставка. Поръчай и плати при вземане. Намаления до 50%.

Избрани филтри: Цвят: Бял

Няма намерени продукти отговарящи на Вашето търсене!

Раници – удобството да имаш всичко на една ръка разстояние


-Независимо дали отивате на работа, на разходка, или на пътешествие раницата позволява удобство, без да я носите в ръце, имате лесен достъп до всичките си принадлежности. С множеството джобове и отделения тя е идеална за съхраняване на най-важни ви неща. Можете лесно да поберете телефона, ключовете и портфейла си, като оставите ръцете си свободни, а принадлежностите си в безопасност. Дамските раници разполагат и с удобни презрамки, които могат да се регулират по ваш избор, което ги прави лесни за носене за дълги периоди от време. Този тип аксесоари са чудесен вариант за жени, които винаги са в движение и се нуждаят от надежден и стилен начин за пренасяне на принадлежностите си. Много от дамските раници вече се предлагат в различни цветове, стилове и дизайни. Поради тази причина намирането на перфектната за вас, може да бъде голямо предизвикателство.

-Когато става въпрос за избора на такъв тип аксесоар, има няколко основни неща, които трябва да имате предвид: Първо и преди всичко помислете за какво ще я използвате. Дали ще я използвате за придвижване, туризъм, или пътуване. Това ще ви помогне да определите размера, от който се нуждаете. След това следете за висококачествени материали като кожа и велур, от които са направени раниците. 

-За намиране на най-подходящата за вас раница, ние в Bagso предлагаме разнообразие от цветове, модели и дизайн, с цел да можете да изберете тази, която отговаря най-много на личния ви стил.

Отзиви

Виж всички
Е Елена Драганова
Много качествени продукти.Перфектно обслужване.Препоръчвам.
2 в 1 - Дамска раница и чанта Aleksia - черна
2 в 1 - Дамска раница и чанта Aleksia - черна Закупен
Чудесно. Благодаря.
ТК Таня Камбурска
Бързо изпращане! Продуктът надмина очакванията ми!
Дамска раница със секретно закопчаване - тъмно кафява
Закупен
В Веселина Щилиянова
Получих това, което очаквах, благодаря за бързата и коректна доставка 🍀И портмонето и раницата са чудесни🍀
Голямо дамско портмоне - тъмно синьо
Закупен
2 в 1 - Дамска раница и чанта Аnila - тъмно синя
Закупен
loading...